AdminKez

bril op boekEr zouden een paar belangrijke beslissingen moeten worden gemaakt over mijn bedrijf maar om dat te kunnen doen moest de boekhouding helemaal op orde zijn. Ik deed normaal altijd zelf de boekhouding maar ik kom er de laatste tijd gewoon niet meer aan toe om dit goed en zorgvuldig te doen. Er zijn natuurlijk ook veel wettelijke veplichtingen en daarom moest ik dit door iemand laten doen.

Een goede tip

Een zakenpartner gaf mij een goede tip voor een accountant IJmuiden. Er zijn in IJmuiden en omstreken niet echt veel accountants. Deze zakenpartner geeft meestal hele goede tips en daarom heb ik contact opgenomen met de in zijn mening “geweldige accountant IJmuiden”. Ik heb een afspraak gemaakt om te kijken wat de kosten zouden gaan zijn voor het werk dat er verricht moest gaan worden.

rekenmachineTijdens het gesprek heb ik duidelijk uitgelegd wat ik verwacht en wanneer ik dit verwacht. Mij is toen verteld dat dit allemaal haalbaar zou zijn en dat ik mij geen zorgen meer zou gaan maken om de boekhouding. Ik was wel een beetje sceptisch omdat ik dacht dat dit heel erg prijzig zou zijn.

Er werd gelijk tijdens het gesprek een offerte opgesteld aan de hand van mijn eisen en de haalbaarheid daarvan. Ik was verbaasd door de kosten, omdat ik dacht dat het veelste duur zou worden. Als ik alles optijd aan zou leveren dan zou ik alles optijd binnenkrijgen. Ik ben hartstikke tevreden over de prijs!