Garderobes zijn rot, gebruik daarom een locker met cijferslot

locker 5

Mensen, het is klaar met de eindeloze garderobe wachtrij en verloren kluisjes sleutel, door het gebruik van een locker met cijferslot. Ken je dat, de paniek die toeslaat als je na een avondje stappen de sleutel van je kluisje kwijt bent? Na uren te moeten wachten totdat de laatste feestganger is vertrokken, kun je dan eindelijk je spullen terugvragen na tien keer te moeten vertellen wat je precies bij je had en hoe je de sleutel bent verloren. Dit is natuurlijk een vreselijk irritant scenario die ik al vaak genoeg heb meegemaakt. Maar, er is een simpele optie, namelijk het gebruik van lockers.

Gemakkelijk te gebruiken met je eigen code

Op veel plekken waar ik kom, moet ik in die eindeloze rij staan om mijn jas en tas af te geven. Dit is enorm tijdrovend, voor zowel een bezoeker als voor het personeel, en kan voorkomen worden met het gebruik van lockers. Deze lockers kunnen zelf door de bezoeker worden bediend door middel van een cijfercode. Deze toets je simpelweg in voor gebruik van het kluisje, en als je later je spullen weer wilt pakken voer je dezelfde code weer in. Hierdoor kun je snel en gemakkelijk een kluisje gebruiken zonder dat je na hoeft te denken over die sleutel die je zeker niet mag kwijtraken. Een ander voordeel aan deze kluisjes, is dat ze in verschillende maten komen. Hierdoor weet je zeker dat je die grote rugtas kwijt kan komen voordat je het feestje begint.

 

Helemaal passend bij jouw stijl

Maar, een hippe locatie zit misschien niet te wachten op wanden vol kluisjes die afdoen aan de uitstraling van de club. Ook dit kan voorkomen worden doordat de kluisjes zo kunnen worden gepersonaliseerd, dat ze gegarandeerd mooi staan bij de rest van de ruimtes. Je kunt bijvoorbeeld afbeeldingen op de deuren laten printen of ze een specifieke kleur geven. Het is dus zowel voor de bezoeker, die geen tijd meer kwijt is aan lange wachtrijen, als voor de locatie voordelig. Een locker met cijferslot gaat sneller, er is minder personeel nodig en is gemakkelijker voor de gebruiker!