online verslagen

Wilt u ook graag uw statische PDF documenten omtoveren tot prachtige bladerbare flip PDF publicatie? Bent u ook klaar met teveel betalen voor een flipbook? Liet u eerst uw flipbook drukken bij een drukkerij? Dan bent u verzekert dat u altijd teveel geld kwijt was voor een flipbook. Door gebruik te maken van een flip PDF zijn overbodige kosten voorbij. U kunt zelf bepalen naar hoeveel mensen u de flip PDF stuurt en zult daarom nooit exemplaren moeten weggooien die u niet kwijt kunt. Op het moment dat u de flip PDF snel wilt ontvangen, kan Digitaal Publiceren al binnen één werkdag een PDF document tot een volledige bladerbare ervaring omzetten. In het digitaal exemplaar worden de bladzijdes ook daadwerkelijk omgeslagen. Uw publicatie functioneert in HTML 5, waardoor deze ook perfect responsive functioneert op uw mobiele apparaten en ook voor Google volledig te lezen is.

online folders

Flip PDF biedt mogelijkheden

De flip PDF documenten bieden prachtige uitstralingen, die volledig passen binnen uw website en huisstijl. Dit wordt namelijk gedaan door de experts van Digitaal Publiceren.  Daarnaast zijn er diverse analyses en marketingtools eenvoudig te integreren in uw bladerbare PDF. Digitaal Publiceren is onderdeel van HV Media online media bureau. Dit biedt u de mogelijk om uw flip PDF gelijk volgens de richtlijnen van Google te maken. Naast dat zij de Google vriendelijke HTML 5-techniek toepassen, in tegenstelling tot Flash, kunt u bij ons ook in de bladerbare PDF eenvoudig door de tekst zoeken. Zo kan ook Google de teksten uit uw publicatie eenvoudig opnemen in de Google resultaten. Dit is gelijk te zien in de zoekresultaten van Google. Ook mensen waar u de flip PDF niet naar toe gestuurd heeft, kan de documenten lezen. Een bladerbare PDF zou u dus eigenlijk moeten zien als een mini-website waarin iedere pagina in uw publicatie een losse webpagina is, met een eigen link!

Online jaarverslagen maken

Over Digitaal Publiceren

Het grote voordeel van de samenwerking met online media is dat u direct de resultaten kunt meten van uw digitale publicatie. Via onze Google Analytics integratie kunt u eenvoudig zien hoe uw bladerbare PDF presteert. Zo kunt u alle interacties volgen. Hoeveel bezoekers lezen uw publicatie? Hoe lang lezen zij uw publicatie? Welke pagina’s vinden zij interessant? U zult zien dat meer mensen uw publicatie lezen dan u gepland heeft en dat allemaal voor een betaalbare prijs. Wilt u graag meer weten wat een flip PDF voor uw bedrijf kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op.