Een receptiebalie van Shiraz

logo shiraz furniture

Met een receptiebalie ontvang je op een sfeervolle manier gasten op jouw kantoor en deze bali past bij de identiteit van jouw bedrijf om zo direct een gewenste indruk te geven. Als je op zoek bent naar receptiebalies van een topkwaliteit die aan worden geboden voor een voordelige prijs dan ben je bij Shiraz aan het juiste adres. 

Waarom kiezen voor de receptiebalies van Shiraz 

Bij Shiraz worden zeer scherp geprijsde balies aangeboden die vaarten van ingetogen balies tot design balies. Alle balies die Shiraz aanbiedt zullen zorgen voor comfortabele werkplekken en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Een receptiebalie wordt opgebouwd uit meerdere modules en door de vele combinaties kan in iedere gewenste recreatieruimte een balie worden geplaatst. Doordat de balies bestaan uit meerdere modules zul je verzekerd zijn van een optimale inrichting en een comfortabele werkplek voor alle medewerkers die achter de balie komen te werken. De balies die Shiraz aanbiedt kunnen ook direct worden voorzien van het juiste kabelmanagement zodat direct alles goed geregeld is. 

Receptie balie Entree
Receptiebalie Z2

Een zeer ruime keuze bij Shiraz 

Shiraz bezit een zeer ruim assortiment aan waardoor je een ruime keuze zult hebben tussen verschillenden modellen, cormgevingen, kleurstellingen, kwaliteit, prijs en de vorm van de segmenten. Naast al deze keuzes kun je er ook nog voor kiezen of je een of meerdere werkplekken wilt creëren achter deze balie en of de opbergruimte geïntegreerd of verrijdbaar moet zijn. Kortom bij Shiraz kunnen alle mogelijkheden uitgebreid worden besproken om zo de ontvangstbalie te realiseren die voldoet aan al jouw persoonlijke wensen.