Een mooi en groen grasveld

Onderhoud sportvelden, een taak van de sportverening. Enorm belangrijk voor het voetbal, hockey en andere buitensporten. Het vraagt om de nodige regelmaat. Goede zorg voor het gras, geeft een club de basis voor hun prestatieniveau. Van de trainingen tot de wedstrijden. Een goed onderhouden grasveld draagt bij aan de resultaten. En daar draait het toch om? Lekker een balletje kunnen trappen, of met het grootste gemak met je hockeystick over het veld heen kunnen rennen. Op naar dat beslissende doelpunt.

Chemievrijbeheer voor onderhoud sportvelden

Bij BTL kun je terecht voor een chemievrij beheer, dat de beste resultaten geeft bij het onderhoud van sportvelden. Er zijn een aantal voordelen bij deze methode, met als doel dat het grasveld in topconditie blijft. De oppervlakte van het veld blijft gezond, simpelweg doordat er geen chemie wordt toegepast. Dit leidt tot een onaangetast en gezond bodemleven, met een mooie volle grasmat als resultaat. En dat is weer de grondlegger voor een goed spel, een effectieve training en een geweldige wedstrijd.

Voor een langdurige en gezonde grasmat

Dat dit de duurzaamheid ten goede komt, is wel een logische conclusie. Door deze efficiënte vorm, zal het onderhoud minder frequent uitgevoerd hoeven worden. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten voor een sportvereniging. De kwaliteit van het gras zal verbeteren. Het zal mooier terugkomen na de behandeling van het chemievrij beheer door BTL. Daardoor zal het langer meegaan. Het mooiste is dat de spelers het verschil zullen merken. Onderhoud sportvelden is voor elke club belangrijk. Waarom dan niet kiezen voor de beste methode?