congres utrecht

Bij een congres hoort ook een mooie inspirerende locatie, op deze locaties hebben je congressen net dat beetje meer wat nodig is om tot het maximale rendement te komen. Of je nu met een kleine groep komt, of je komt met je complete bedrijf van een paar honderd mensen. Omdat er gebruik wordt gemaakt van verschillende locaties, heb je altijd een succesvol congres Utrecht. Wat voor locatie je ook zoekt, allemaal zijn ze op loopafstand van het station in Utrecht.

congres utrechtv

Enorm aanbod aan zalen

Om iedereen van dienst te kunnen zijn voor een congres Utrecht zijn er maar liefst 30 zalen beschikbaar verdeeld over drie locaties. Bij de grootste locatie kunnen 500 gasten bijeen komen, er is een zaal voor 100 personen en de kleinste locatie is geschikt voor bijeenkomsten van 2 personen. In sommige zalen is een geluidsinstallatie aanwezig, voordeel van alle zalen en kamers is dat deze flexibel in te richten zijn. Wat je wensen ook zijn voor een bijeenkomst, bijna alles is mogelijk.

Perfecte catering

Tijdens een congres Utrecht wil je natuurlijk ook worden voorzien van een drankje, tijdens de vergadering kun je fris of koffie laten serveren. Maar wil je na afloop dineren met de het hele gezelschap dan is dit ook mogelijk, ontbijt en diner het kan allemaal bij heirloom.nl. Heb je specifieke wensen voor bijvoorbeeld de indeling van een ruimte, of wil je een invulling die afwijkt van een standaard congres is dit ook geen probleem. De medewerkers staan altijd voor je klaar om je van dienst te zijn.