Een eigen administratiekantoor beginnen

Van plan om een eigen administratiekantoor beginnen, dan ben je hier aan het juiste adres. Kubus is een een coöperatie zonder winstoogmerk van samenwerkende administratiekantoren.  Hier is het mogelijk om een lidmaatschap af te sluiten. Door je hier aan te sluiten, kunnen zij je helpen met jouw onderneming een succes te maken. Door je aan te sluiten bij Kubus Coöperatie krijg je actieve begeleiding om jouw onderneming tot een succes te leiden. Voordeel is dat jij je nergens zorgen over hoeft te maken, want alles wordt goed geregeld. 

Zodra je jouw onderneming hier aanmeld wordt er gekeken op welke basis er een goede inzet kan worden gemaakt. Er wordt dan gekeken wat het bedrijf nodig heeft en hier wordt het lidmaatschap op aangesloten.  

Makkelijk een eigen administratiekantoor beginnen

Jarenlang heb ik met een plan gelopen om een eigen onderneming te beginnen. Hiervoor had ik al heel wat op papier staan, maar nog nooit in de praktijk uitgevoerd. Naarmate de jaren vorderde had ik mijn concept al meerdere keren aangepast. Op een gegeven moment durfde ik hier eigenlijk geen eigen onderneming mee te beginnen. De tijden waren zo veranderd, daar zal ik nooit in mee kunnen gaan. Hoewel het mijn passie was om een eigen administratiekantoor te openen, durfde ik de stap niet te wagen.  Tot ik op een gegeven moment over het concept van Kubus hoorde. Hier heb ik mij laten informeren en ben tot de conclusie gekomen dat ik samen met dit bedrijf wel mijn eigen kantoor ga starten.