Door middel van zeevracht meer productie?

Als ondernemer zijnde zie je niets liever dat jouw producten wereldwijd worden verkocht toch? Ook ik ben van mening dat wij dit maar al te graag willen realiseren. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar de mogelijkheden om met behulp van zeevracht de andere kant van het water te bereiken.

your-cargo-contact-logo-x2

Vergadering

Tijdens de vergadering bij ons op kantoor heb ik het een en ander kunnen bespreken. Het belangrijkste was toch om ervoor te zorgen dat er voldoende personeel actief blijft. Hierdoor kunnen wij natuurlijk onze winkels uitbreiden en dus meer productie realiseren. Gelukkig reageert het personeel hier enorm enthousiast op en heb ik dan ook meteen een vacature online gezet. Na een flinke hoeveelheid sollicitaties gehad te hebben, is het ons gelukt om vier nieuwe personeelsleden te verwelkomen.

seafreight-1

Definitief!

Normaliter zal ik dan niet nogmaals een vergadering plannen. Puur wegens het feit dat het team anders geen productie kan uitvoeren en het dus stil ligt. Echter wilde ik dit niets liever dan persoonlijk bekendmaken. Zodoende hebben wij een vergadering gepland en hier is het gehele team voor uitgenodigd. Tijdens dit gesprek kon ik aan iedereen bekendmaken dat wij middels zeevracht onze producten naar het buitenland kunnen vervoeren. Hier werd zo onwijs enthousiast op gereageerd! Nu dat ik dit aan iedereen heb kunnen vertellen moest ik het natuurlijk ook realiseren. Zodoende ben ik naar de website van yourcargocontact.nl gegaan en heb bij dit bedrijf onze onderneming ingeschreven.