Zit je eraan te denken om een software te nemen waarop je een interactieve campagne kan starten in je winkel. Als je niet weet waar ik het over heb, Digital Signage zie je op de borden voor de winkel of in de winkel, waar je fotos of videos voorbij ziet scrollen van de artikelen die ze in de winkel hebben. De mensen van IP Digital hebben deze software zo eenvoudig mogelijk gemaakt, zodat je het zelf ook kan gebruiken. Om deze software ergens op te laten zien heb je een Digital Signage player nodig. Dit is een apparaatje vergelijkbaar met een media speler. Het vertaald de software naar beelden die je weer uiteindelijk op het scherm kan vinden.

De webshop van IP digital

Alles wat je nodig hebt om de software te vertalen naar beelden kan je vinden op de webshop van IP digital. Ze hebben hier alles staan met voordelige prijzen. De Digital signage player kan je vinden voor een voordelige prijs. Net als de schermen die ervoor gemaakt zijn. Deze zijn vrijwel allemaal 4k resolutie.  Ze hebben ook speciale schermen voor buiten die tegen weer en wind kunnen. Ook hebben ze touch schermen voor de interactieve mogelijkheden die ze hebben. Ook kan je kiezen uit merk grootte en behuizing.

Voorgaande klanten

Ze hebben al vele grote klanten blij gemaakt met hun systemen. Ze hebben grote klanten als Rabobank, Ziggo, Superkeukens en nog veel meer. Hier zijn ze heel trots op en ze werken hier hard voor.