Deze drukkerij Zeeland gebruik ik al jaren

drukkerij de lange

drukkerij de langeAls ondernemer heb je het vaak al druk genoeg met het regelen van zaken. De truc is dan ook om een netwerk te hebben waarbij voor elke item wel terecht kan. Als je beginnende ondernemer bent heb je dit misschien nog niet. Vandaar dat het ook handig om mijn blog wekelijks in de gaten te houden. Zoals mijn trouwe lezers weten ben ik een echte ondernemer in hart en nieren. Ik heb dan ook vele jaren ervaring in dit vak en beschik dus over zo’n netwerk. Zo kwam er laatst iemand naar mij toe met de vraag of ik een drukkerij wist. Hij moest namelijk een x aantal visitekaartjes hebben en brochures. Ik verwees deze persoon door naar de website van drukkerij Zeeland, namelijk drukkerij-goes.nl. Omdat ik ervan overtuigd ben dat jullie hier ook iets aan gaan hebben zal ik hier verder op in gaan.

drukkerij Zeeland

Drukkerij Zeeland

Je kunt bij deze firma ook terecht voor andere reclame-uiting materiaal. Verder maakt het ook niet uit of het om een kleine of grote order gaan. Zo heb ik hier in het verleden van beide gebruik gemaakt. Ik moest namelijk op korte termijn één brochure hebben. Dit was gelukkig geen probleem en zij hadden deze de volgende werkdag dan ook keurig bij mij zaak afgeleverd.

brochuresZo vertelde zij mij eens dat ze werken met een Heidelberg machine. Hiermee kunnen zij niet alleen snel werk leveren maar ook nog eens van hoge kwaliteit. Natuurlijk kan het ook allemaal digitaal, iets wat in deze tijd dan ook steeds belangrijker wordt. Lijkt dit dus iets voor jou? Dan weet je waar je zijn moet.

 

Posted on: april 6, 2016, by :