De voordelen van het afsluiten van een shortlease contract!

Er zijn vele manieren om een auto aan te schaffen, maar springt shortlease hier tegenwoordig toch wel bovenuit. Zo zijn er namelijk erg veel leasemaatschappijen te vinden die beschikken over een groot wagenpark, om deze auto’s voordelig aan te kunnen bieden aan zowel ondernemers als particulieren. 

Met shortlease beschik je niet over een vaste looptijd van een leasecontract, voordelige voordelen en flexibiliteit. Aan de hand van een aantal criteria, zoals het aantal maandelijkse kilometers dat er met de auto gereden mag worden, wordt er een contract opgesteld. De kosten zijn geheel transparant en is er een duidelijk inzicht in te vinden. Als gebruikers ben je hierdoor alleen nog verantwoordelijk voor de brandstof, zonder dat je voor onverwachte onderhoudskosten komt te staan. Al het onderhoud van de auto wordt verzorgd door de leasemaatschappij, waardoor jij voor een vast maandtarief in de auto kunt rijden. In dit blog vertellen we je er graag meer over!

Ruime keuze uit verschillende auto’s 

Vele leasemaatschappijen beschikken over een groot wagenpark, waardoor er een ruime keuze is tussen auto’s die je kunt leasen voor een korte termijn. Als ondernemer kun je een keuze maken die bij jou past, zuinig rijdt en waar je je prettig bij voelt, om vervolgens een shortlease contract op te stellen. 

Op basis van de auto, het aantal gewenste kilometers en andere criteria, zal er een transparant kostenplaatje worden opgesteld. Auto’s die je voor een korte termijn least zullen niet worden meegenomen in de balans, waardoor je zonder problemen een geschikte auto kunt kiezen om van klant naar klant te reizen.

Voor wie is shortlease geschikt 

Naast dat shortlease zakelijk erg veel gebruikt wordt door ondernemers en zij hier vele voordelen aan over houden, zijn er ook particulieren die voor een korte termijn een auto leasen. Met een shortlease contract krijg je transparante inzichten in de kosten en beschik je, in tegenstelling tot een private leasecontract, niet over een BKR-registratie. Voor iedereen die graag snel over voordelige auto beschikt, is shortlease geschikt en interessant. De auto kan binnen 24 uur voor je deur staan, kun je tussentijds gemakkelijk wisselen van auto en is het leasecontract na 30 dagen maandelijks op te zeggen.  

Van de leasemaatschappij kun je drie dingen verwachten; persoonlijkheid, flexibiliteit en transparantie. Je zal persoonlijk te woord worden gestaan en leggen ze de diverse mogelijkheden uit. Je kunt gemakkelijk wisselen van auto wanneer je situatie is veranderd en je wilt uitbreiden. Ook maakt de leasemaatschappij graag een persoonlijke offerte voor je op en stellen zij verschillende looptijden voor, waarna je zelf een geschikte keuze kunt maken!