De voordelen van een Yunio koffieautomaat

Yunio koffieautomaat

Er zijn tegenwoordig zoveel koffieautomaten op de markt dat we soms niet meer weten welke nou goed zijn en welke niet. In deze blog vertellen we je meer over de Yunio koffieautomaat en de voordelen hiervan. Deze koffieautomaat is er een die volledig geautomatiseerd werkt. Er zijn diverse modellen van op de markt, maar deze zijn allemaal zo ontworpen dat ze vrij compact zijn. Hierdoor zijn ze geschikt voor cafés en restaurants, maar ook voor bedrijven. Vaak is hier niet enorm veel ruimte om een koffiemachine te plaatsen. Door zijn formaat kun je de Yunio koffieautomaten overal kwijt.

Yunio koffieautomaat

Eenvoudig in gebruik

Een tweede voordeel van een Yunio koffieautomaat, is dat ze allemaal zijn voorzien van een touchscreen. Je hoeft niet door ingewikkelde menu’s te scrollen of op allerlei knopjes te klikken om je kopje koffie te verkrijgen. Op het touchscreen zie je plaatjes van alle soorten koffie die het apparaat kan klaarmaken met daaronder de naam. Je klikt simpelweg op het drankje dat je wil en de rest gebeurt vanzelf.

Koffiemachines van Yunio hebben een scherpe prijs versus mogelijkheden verhouding. Daarnaast is het apparaat geluidsarm, waardoor je niet het hele kantoor verstoort als je een kopje koffie aan het klaarmaken bent. Ten slotte hebben alle koffiemachines van Yunio een automatisch reinigingsprogramma, wat essentieel is op kantoor omdat er zoveel koffie wordt gezet door de dag heen.