Schakel de SEO specialist in, wanneer jij goed wilt scoren in Google. Hoe hoger je hierin staat, des te makkelijker jouw bedrijf online gevonden gaat worden. Ompro is een bedrijf die jou hiermee kan helpen. Zij leveren verschillende diensten, zoals linkbuilding maar ook de zoekmachine optimalisatie. Voordeel is dat jij, als ondernemer je hier verder geen zorgen over hoeft te maken. Voordat zij aan de slag gaan worden er eerst de nodige afspraken gemaakt. Afspraken over wat de verwachtingen zijn en zeker ook wat het budget hiervoor is. Hoe meer diensten je hier afneemt hoe beter het resultaat is.

Vragen over deze SEO specialist

Ompro heeft een eigen website waar al diverse zaken in uit worden gelegd. Het kan natuurlijk altijd dat er meerdere vragen zijn, of dat jij graag wilt weten hoe zij een bepaalde zaak aanpassen. Ook wanneer jij bezig bent om een eigen website te gaan bouwen, kan je hierover, online jouw vraag al stellen.

Als ondernemer was ik erg tevreden over dit bedrijf. Al jaren heb ik een eigen bedrijf en ben sinds kort online gegaan. Je moet toch een beetje met de tijd meegaan. Vooral omdat tegenwoordig heel veel mensen veel aankopen doen via het internet. Behalve mijn fysieke winkel wilde ik wat bij gaan verdienen door ook mijn producten online te gaan verkopen. De website was zeer snel gemaakt, alleen de inrichting was een probleem. Want om deze site nog aantrekkelijker te maken moesten er foto’s van de producten op komen en content om deze producten nader toe te lichten.

Op de eerste positie

Ja, je leest het goed. Onze website staat, door de geweldige zoekmachine optimalisatie van Ompro op de eerste positie. Wanneer iemand onze bedrijfsnaam intypt springt meteen onze website naar voren. Verder zoeken hoeft niet en maar goed ook. Want zodra iemand naar ene bepaald product aan het zoeken is en deze niet meteen naar voren komt, is het niet interessant genoeg om verder te gaan kijken. Wij zijn zeer tevreden en onze klanten ook. Nog nooit hebben wij zoveel bezoekers in één week gehad. Een goed teken, want hierdoor is onze klantenkring en inkomen ook flink gestegen.