De meubelspecialist Super Seat

Ben jij op zoek naar mooie stoelen tegen een lage prijs? Dan moet jij bij Super Seat wezen! Deze meubelspecialist heeft een ruim assortiment aan stoelen. Je vindt er namelijk stoelen in meerdere kleuren en soorten. Zo heb je voor jouw onderneming de gepaste stoelen waarvoor je niet de hoofdprijs hebt hoeven betalen. De meubelspecialist is met name verkoper van horeca meubilair en naast stoelen vind je er ook tafels. Er zijn zelfs design stoelen die je kunt kopen zonder dat de portemonnee hieronder zou moeten lijden. De specialist in meubels is er tot uw beschikking, niet alleen voor de aanschaf van stoelen, maar ook voor de inkoop van horeca meubilair.

Heb je een lading stoelen of tafels, dan kun je deze doorverkopen aan ons. Zijn jouw stoelen erg oud en zien zij er niet meer geweldig uit? Geen nood, er wordt altijd een bod aan jouw gedaan. Zo kun je nog profiteren van de oude stoelen die je van de hand wilt doen. Door een foto te sturen van de stoelen, weten wij hoe ze eruit zien en kunnen wij samen in overleg gaan. Voor meer informatie omtrent het verkopen van horeca meubilair aan Super Seat, kun je makkelijk contact opnemen met ons via telefoon of e-mailbericht.

Naast het feit dat wij meubilair van topkwaliteit hebben tegen een goede prijs werken wij ook erg snel om u van uw aankoop te voorzien. Vandaar dat de stoelen die u koopt meteen leverbaar zijn. Wilt u ze op een bepaald adres laten afleveren? Laat dit dan even weten, dan kunnen wij samen met u dit bespreken en zorgen voor de levering.

Om beter inzicht te krijgen in de diensten die wij aan u kunnen leveren, kunt u ook een kijkje komen nemen in onze showroom. Wij adviseren u graag!