Brievenbusdoosjes in vele maten

Brievenbusdoosjes

Je kan het niet verzinnen of er zijn wel Brievenbusdoosjes voor gemaakt. Mocht er onverhoopt toch iets verzonden moeten worden, maar daar kan je zo snel geen passende doos voor vinden, geen probleem. Bij deverpakkingswebwinkel.nl is het mogelijk om een betreffende doos op maat te laten maken. Voordeel hiervan is dat deze altijd de juiste afmetingen hebben en je er geen goederen in hoeft te proppen. 

Dat heb ik zelf ondervonden toen ik een partij goederen moest verzenden. Hiervoor had ik al een tijd geleden een aantal dozen besteld en deze laten bezorgen. Echter toen het betreffende product klaar was om te verzenden, bleken deze dozen te klein. Het was wel mogelijk om deze partij te verzenden, maar dan had ik de producten moeten omvouwen en dat wilde ik juist niet hebben. Brievenbusdoosjes

Grotere brievenbusdoosjes besteld

Meteen toen ik erachter kwam dat ik mijn bestelling niet kon verzenden heb ik via deverpakkingswebwinkel.nl een nieuwe bestelling geplaatst. Dit is overigens alleen via de webshop, dus niet telefonisch of via e-mail mogelijk. Voor mij is dit best wel makkelijk, omdat ik door mijn drukke baan geen tijd heb om naar een winkel te gaan om dozen te kopen. Niets is makkelijker om via het internet een bestelling te plaatsen. 

Vrij snel nadat ik mijn bestelling de deur uit had gedaan, werden de juiste formaat dozen al afgeleverd. Nu kon ik mijn goederen snel inpakken en ook verzenden. Zo hadden mijn klanten binnen de gestelde verzendtermijn hun pakketten in huis. Brievenbusdoosjes