Bouwkundig tekenbureau nodig

Voor enkele maanden geleden hebben we het besluit genomen om een pand te laten bouwen. Echter was het probleem dat we niet wisten wat mogelijk was om te laten bouwen. Doordat we dan ook op zoek zijn gegaan naar een Bouwkundig tekenbureau zijn we terecht gekomen op de website van Bouwkundig adviesburo N. van Kuijk. Hun wisten immers al sinds 25 jaar hoe dat het echt in mekaar zit om te realiseren en kon al genoeg informatie vinden bij hun op de website.logo11-300x19

Het viel mij wel op dat hun al meerdere bedrijven hebben geholpen waardoor ik daar wel een prettig gevoel bij heb. Doordat ik met hun in contact ben gekomen is mij in ieder duidelijk geworden dat een bouwvergunning ook aangevraagd moet worden alvorens er überhaupt iemand aan de slag mag. vanaf het moment dat ik met hun in de zee ben gegaan weet ik maar al te goed hoe dat goede service verleend kan worden.clouds-cloudy-summer-building-300x122

Door mijn wensen voor de nieuwe pand met hun te bespreken weet ik in ieder geval zeker dat hun hiermee aan de slag kunnen. Trouwens, hun zijn ook een stuk voordeliger als wat ik elders gezien heb! Kortom, mocht je net zoals ik een goede Bouwkundig tekenbureau nodig hebben raad ik je aan om bij hun eens op de website te kijken!w1