Benut de hoogte in het bedrijf

Ben je op zoek naar een oplossing om meer ruimte te creëren in je bedrijf omdat je simpelweg niet alles meer netjes op kunt slaan? Dan is het natuurlijk ideaal als je kunt aanbouwen of misschien zelfs een nieuwe loods kunt zetten, maar dat zal niet voor iedereen weggelegd zijn. Een goed alternatief is het aanleggen van een tussenvloer. De naam zegt het al: de vloer wordt gemaakt tussen de begane grond en het plafond, zodat je ook de ruimte die je in de hoogte hebt kunt benutten.

Schermafbeelding-2017-03-31-om-12.28.10
Laat de specialist het werk doen

Het aanleggen van een dergelijke constructie laat je het beste over aan een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is. Kijk voor de mogelijkheden voor jouw bedrijf bijvoorbeeld eens bij Anera BV. Zij maken een plan voor je, produceren zelf de vloer en bouwen deze ook voor je op. Tenslotte zorgen zij ook voor een afwerking naar jouw wensen en die bij je bedrijf past, zowel qua uiterlijk als functionaliteit. Het is namelijk wel handig als de opslagruimte die beschikbaar komt ook afgestemd is op de producten die jij er wilt gaan bewaren.verzinkte_trap
Eigenschappen tussenvloer

Een tussenvloer wordt gemaakt van losse profielen. Door deze aan elkaar te klikken kun je iedere gewenste grootte maken. Door een bepaalde manier van walsen wordt de tussenvloer zo flexibel dat je er ook grote stukken in één keer mee kunt overspannen. De vloer wordt na de installatie netjes afgewerkt in de juiste kleuren en met de juiste hulpstukken.