Bedrijfscultuur in kaart brengen met Recruitment4You

Recruitment4You is een organisatie die hulp biedt bij het vinden van geschikte professionals voor je organisatie. Dat is echter niet de enige dienst die men organisaties aanbiedt! Ook kan Recruitment4You de bedrijfscultuur van je organisatie in kaart brengen. Met haar eigen Cultuur Talenten Scan (CTS®) wordt een schets gemaakt van de cultuur binnen je organisatie. Op basis van deze schets kan vervolgens heel doelgericht naar geschikte kandidaten gezocht worden. Een kandidaat moet immers niet alleen qua competenties aansluiten bij de beschikbare functie binnen je organisatie, maar ook qua karakter. Wanneer een kandidaat zich niet prettig voelt bij de sfeer op de werkvloer, kan dit zijn of haar prestaties ernstig belemmeren.

Recruitment4You biedt hulp bij het vinden van personeel

In de afgelopen jaren is het volgens Recruitment4You steeds lastiger geworden om geschikt personeel voor organisaties te vinden. Kijk bijvoorbeeld naar de technieksector, waar het aantal beschikbare vacatures vele malen groter is dan het aantal werkzoekenden. Dit heeft voor een bepaalde vorm van schaarste geleid, die de komende periode nog lijkt te kunnen worden opgevuld. Om toch geschoold en ervaren personeel te vinden voor de uitbreiding van je organisatie, kan de hulp van Recruitment4You wenselijk zijn.

Door potentiële professionals al op jonge leeftijd te benaderen, zal het later makkelijker worden om ze ook daadwerkelijk voor je organisatie binnen te halen. Ze hebben op dat moment al van je organisatie gehoord en zijn hier wellicht al eens wezen kijken tijdens een bezoek met school. Benader professionals  bijvoorbeeld tijdens open dagen van hogescholen en universiteiten, ga via sociale media (LinkedIn, Facebook en Twitter) op zoek naar geschikt personeel, enzovoorts.