Balans in je lichaam vinden

omgaan met stress

Heel veel mensen hebben er tegenwoordig last van, door de toenemende drukte is er geen of te weinig tijd meer om te ontspannen. Niet alleen het werk, maar ook andere sociale aspecten van het leven vragen erg veel van je. Familie, je hobby’s die tijd vergen en natuurlijk niet te vergeten de kinderen en je partner. Voor je het weer krijg je het idee dat je zelf totaal niet aan ontspanning toe komt. Het gevolg is stress, een opgejaagd gevoel en de energie is op een gegeven moment ver te zoeken in je lichaam. Leer omgaan met stress en zoek de balans in je lichaam.

omgaan met stress

Hoe kom je van stress af?

Het is niet goed om langdurig jezelf bloot te stellen aan stress, wanneer dit wel gebeurd blijft je lichaam in dezelfde stand staan. Ook wanneer je wel de mogelijkheid om te ontspannen, gebeurd dit niet met je lichaam. Blijf je te lang in de stand, dan word je prikkelbaar en kunnen er ook andere symptomen om de hoek komen kijken. Het is dus erg belangrijk om te leren omgaan met stress, bij Yugen kun je een behandeling ondergaan waarbij je wordt geleerd te ontspannen en zo de stress tegen te gaan. 

Prestaties verbeteren

Hoe minder stress je ervaart hoe beter je prestaties worden, je niveau van energie wordt hoger en je voelt jezelf lekkerder in je vel zitten. Ook van andere dingen in het leven kun je meer genieten, en voelt het niet aan alsof je het moet doen. Je omgeving merkt het ook aan je, je bent beter gehumeurd en zit vol met energie om