Badges bedrukken van goede kwaliteit

Drukwerk

Badges bedrukken, dit is voor vele doeleinden een must. Denk hierbij aan een congres of mensen die een badge dragen in een zorginstelling. Het is wel zo prettig dat deze zijn voorzien van een uitstekende kwaliteit. Hiermee bedoel ik niet alleen de uitstraling maar ook de lange levensduur. Wanneer je eens naar de website, maria-kramer.com gaat. Dan kun je zien waarom ik dit bericht achter laat op dit blog. Zelf ben ik inmiddels een zeer tevreden klant van dit bedrijf. Ik heb ervoor gekozen om nieuwe en andere badges bedrukken eens aan een ander bedrijf over te laten. Toen ik per toeval op het internet deze onderneming vond, ben ik een offerte gaan opvragen omdat ik precies wist wat ik wilde. De offerte had ik de volgende dag al binnen en ook is er een gratis ontwerp voor mij gemaakt. Omdat wij een totaal andere huisstijl hebben gekregen en de oude badges eigenlijk versleten waren. Stond dit niet meer representatief. Daarom wilde ik een hoge kwaliteit zodat wij allen weer even vooruit kunnen. 

Badges bedrukken

Badges bedrukken met logo

De badges bedrukken was gelukkig snel gerealiseerd. De nieuwe kleuren van onze huisstijl zijn exact hetzelfde op de badge. Hierover ben ik dan ook meer dan tevreden. Het is van zeer stevig materiaal gemaakt en dit zegt alles over de kwaliteit toch? Wat ik hiermee wil zeggen is dat mijn verwachting erg hoog was en ik hierin niet teleurgesteld ben. Daarom wil ik dit adres als aanrader achter laten op dit blog. Want dit is een besliste aanrader en ik zal hier zeker nogmaals een beroep op doen. Want een badge laten bedrukken is namelijk niet het enige waarvoor je hier aan het goede adres bent. Er zijn vele promotieartikelen voor diverse branches waarvoor je hier beslist kunt slagen. Tenminste als je gaat voor een uitstekende kwaliteit. 

Promotie