thuiswerken

Momenteel is thuiswerken niet meer weg te denken uit de maatschappij. Waar het in eerste instantie is ontstaan door de corona crisis, lijkt het erop alsof thuiswerken het nieuwe kantoorwerk wordt. Maar dit betekent ook dat het thuiswerken productief moet blijven en dat er een plek gecreëerd moet worden waar je goed thuis kunt werken. Wij helpen je hiermee door je 3 tips weg te geven voor de perfecte thuiswerkplek. 

Tip 1. Vind de juiste plek

In het begin van het thuiswerken ligt het voor de hand om aan de keukentafel het werk te verrichten. Echter nu het langer duurt en het thuiswerken nog niet ophoudt, is het belangrijk om daadwerkelijk een plek te vinden waar je je werk goed kan verrichten zonder steeds je spullen te hoeven opruimen. Maak bijvoorbeeld ruimte in een logeerkamer of creëer een werkhoek in je woonkamer.

Tip 2. Richt het in

De plek moet zo ingericht zijn dat je een goede houding kunt aannemen en dat je productief aan het werk kan. Kijk eens bij de woonwinkel in Houten naar een goede werkplek! Zorg dat er genoeg ruimte is om je laptop en computer neer te zetten en dat je eventueel ook nog aantekeningen kan maken tijdens een meeting. Koop ook vooral een goede combinatie bureaustoel met tafel, zodat je geen klachten krijgt bij de houding die je elke dag aanneemt.

Tip 3. De omgeving

De omgeving is een belangrijk aspect als het gaat om thuiswerken. Wanneer jij een online meeting hebt met een klant, moet je er niet aan denken dat er net een wasrek achter je staat die de klant kan zien. Het is misschien een normale zaak, maar het staat niet professioneel. Dit geldt hetzelfde met eventuele schilderijen die als ongepast gezien kunnen worden. Wil jij je interieur aanpassen? Vraag advies en bekijk interieur van Sluys wonen!