3 manieren van effectieve buitenreclame

Buitenreclame

In deze tijd zijn we vooral gefocust op online reclame maken voor ons bedrijf. En dat is natuurlijk logisch. Steeds meer mensen besteden steeds meer tijd online door. We zijn druk met appen, Facebook checken, Instagram influencers volgen, online shoppen en online de krant lezen. Waarom? Omdat het makkelijk, snel en toegankelijk is. Het kost ons minder moeite. Daarnaast vinden veel mensen het leuk om te weten wat andere mensen doen, vandaar dat sociale media zo ongekend populair is. Maar als bedrijf moet je niet vergeten dat een mix van online én offline reclame het beste werkt. Waarom dat lees je hier. Ook worden de 5 effectiefste vormen van buitenreclame aan je voorgelegd.

Mix van online en offline

Als je als bedrijf zorgt voor een goede mix van online en offline reclame dan kan het een het ander juist versterken. Het is dus goed om ervoor te zorgen dat je zowel online als offline aanwezig bent. Ga je op een beurs staan? Laat dit aan je doelgroep weten op Facebook of Instagram! Offline marketing heeft als voordeel dat het positief bijdraagt aan de beeldvorming van iemand over jouw bedrijf. Veel mensen vinden het tegenwoordig veel bijzonderder dan vroeger om offline benaderd te worden door een bedrijf. 

Licht- en neonreclame

Tegenwoordig hebben steeds meer bedrijven lichtreclame op hun bedrijfspand. Waarom? Je valt ontzettend goed op als bedrijf. Zeker als je bedrijf gevestigd is aan een autoweg of snelweg. 

Borden en posters

Nog steeds werkt het goed om gebruik te maken van borden en posters. Of je nu reclame wilt maken voor een open dag of voor een nieuw product. Het is het beste als de poster niet te veel informatie bevat. Mensen hebben namelijk niet veel tijd om een poster in zich op te nemen. Ze zien de poster namelijk vaak in het voorbijgaan met de fiets of met de auto. 

Voertuigreclame

Hebben een aantal werknemers van jou een auto van de zaak? Maar staat er nog geen logo op? Ga dan snel aan de gang met een ontwerp! Voertuigreclame is een makkelijke manier om reclame te maken! Veel mensen rijden namelijk stad en land af voor zakelijke afspraken.

Neem eens een kijkje bij Nedlite.